LuckyTV: Staphorst voert braakseltest in

LuckyTV: Staphorst voert braakseltest in

De vaccinatiegraad in Staphorst laat nog altijd flink te wensen over en daardoor heeft de gemeente nu een heuse braakseltest ingevoerd, die gedaan moet worden als je een supermarkt in wil. Hiermee hopen ze mensen te dwingen om nu toch echt die prik te gaan nemen maar of dat dé manier is, is natuurlijk nog maar de vraag.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Staphorst voert braakseltest in De vaccinatiegraad in Staphorst laat nog altijd flink te wensen over en daardoor heeft de gemeente nu een heuse braakseltest ingevoerd, die gedaan moet worden als je een supermarkt in wil. Hiermee hopen ze mensen te dwingen om nu toch echt die prik te gaan nemen maar of dat dé manier is, is natuurlijk nog maar de vraag. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: wat als prinses Amalia op mannen valt, of polygaam is? Bekijk deze video » LuckyTV: Erik werkt thuis, maar plotseling staat er een ongewenste gast voor de deur Bekijk deze video »
TV :
LuckyTV: Staphorst voert braakseltest in


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Staphorst voert braakseltest in of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV