De Dating Quiz: Robert en Emese zien elkaar voor het eerst

De Dating Quiz: Robert en Emese zien elkaar voor het eerst

Het duurt in Linda de Mols nieuwe liefdesprogramma de De Dating Quiz wel even voor je je date eindelijk in de ogen kunt kijken. Maar als dat dan daadwerkelijk gebeurt is dat natuurlijk wel extra bijzonder. Bekijk hieronder hoe Robert en Emese reageren als het scherm dat tussen ze in staat verdwijnt en ze elkaar voor de eerste keer zien.

<em>De Dating Quiz</em>: Robert en Emese zien elkaar voor het eerst Het duurt in Linda de Mols nieuwe liefdesprogramma de De Dating Quiz wel even voor je je date eindelijk in de ogen kunt kijken. Maar als dat dan daadwerkelijk gebeurt is dat natuurlijk wel extra bijzonder. Bekijk hieronder hoe Robert en Emese reageren als het scherm dat tussen ze in staat verdwijnt en ze elkaar voor de eerste keer zien. Het nieuwe programma De Dating Quiz is vanaf zondag 17 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Dating Quiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook De Dating Quiz vanaf zondag 17 oktober bij SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Linda de Mol: "Nikkie de Jager zou dé nieuwe Linda kunnen zijn" (video) Bekijk deze video »
TV :
De Dating Quiz: Robert en Emese zien elkaar voor het eerst

Het nieuwe programma De Dating Quiz is vanaf zondag 17 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Dating Quiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Dating Quiz: Robert en Emese zien elkaar voor het eerst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV