De Dansmarathon: bekijk terugblik met blessures, René le Blanc en Sieneke

De Dansmarathon: bekijk terugblik met blessures, René le Blanc en Sieneke

Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen.

Donderdagavond is De Dansmarathon officieel van start gegaan, en in de eerste nacht en ochtend is er al veel gebeurd. Helaas zijn er al verschillende koppels die hebben moeten opgeven in verband met een blessure. Maar we kunnen ook terugkijken op mooie optredens, zoals die van Sieneke en René le Blanc. In dit dansspektakel startten 100 koppels met het doel om 50 uur te dansen en zo een mooie geldprijs in de wacht te slepen.

Bekijk de terugblik op de eerste nacht en ochtend van De Dansmarathon in de video hieronder.

De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Dansmarathon</em>: bekijk terugblik met blessures, René le Blanc en Sieneke Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen. Donderdagavond is De Dansmarathon officieel van start gegaan, en in de eerste nacht en ochtend is er al veel gebeurd. Helaas zijn er al verschillende koppels die hebben moeten opgeven in verband met een blessure. Maar we kunnen ook terugkijken op mooie optredens, zoals die van Sieneke en René le Blanc. In dit dansspektakel startten 100 koppels met het doel om 50 uur te dansen en zo een mooie geldprijs in de wacht te slepen. Bekijk de terugblik op de eerste nacht en ochtend van De Dansmarathon in de video hieronder. De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv. De Dansmarathon: pijnlijke blessure betekent einde programma voor Carlos & Grace Bekijk deze video » De Dansmarathon: dansers gaan los op The Partysquad Bekijk deze video »
TV :
De Dansmarathon: bekijk terugblik met blessures, René le Blanc en Sieneke


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Dansmarathon: bekijk terugblik met blessures, René le Blanc en Sieneke of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV