Fans uitgenodigd voor Squid Game in Nederland: bekijk de video met uitnodiging

Fans uitgenodigd voor Squid Game in Nederland: bekijk de video met uitnodiging

Er is nogal wat ophef rond de gewelddadige Netflix-serie Squid Game, maar het succes is wereldwijd gigantisch. En fans kunnen hun hart ophalen, want ook in Nederland kun je dit weekend het spel spelen. Zonder de moorden, welteverstaan.

Lees verder onder de video.

Fans uitgenodigd voor <em>Squid Game</em> in Nederland: bekijk de video met uitnodiging Er is nogal wat ophef rond de gewelddadige Netflix-serie Squid Game, maar het succes is wereldwijd gigantisch. En fans kunnen hun hart ophalen, want ook in Nederland kun je dit weekend het spel spelen. Zonder de moorden, welteverstaan. Lees verder onder de video. Red Light, Green Light in het echt spelenIn de Koreaanse serie Squid Game worden kinderspelletjes gespeeld, de deelnemers kunnen hierbij een enorm geldbedrag winnen. Een saillant detail hierbij is dat deelnemers die verliezen of opgeven, worden vermoord. Om het succes van deze serie te vieren, kunnen fans meedoen met het Red Light, Green Light spel uit de eerste aflevering. Dit kan 16 oktober in Maastricht en 17 oktober in Rotterdam. Bekijk de video over Squid Game in Nederland hierboven. Je kunt Squid Game nu streamen via Netflix. Video: zorgen om gewelddadige serie Squid Game die wordt nagespeeld op scholen Bekijk deze video » Squid Game: Front Man bedankt 111 miljoen Netflix-kijkers Bekijk deze video »
Serie :
Fans uitgenodigd voor Squid Game in Nederland: bekijk de video met uitnodiging

Red Light, Green Light in het echt spelen
In de Koreaanse serie Squid Game worden kinderspelletjes gespeeld, de deelnemers kunnen hierbij een enorm geldbedrag winnen. Een saillant detail hierbij is dat deelnemers die verliezen of opgeven, worden vermoord. Om het succes van deze serie te vieren, kunnen fans meedoen met het Red Light, Green Light spel uit de eerste aflevering. Dit kan 16 oktober in Maastricht en 17 oktober in Rotterdam.

Bekijk de video over Squid Game in Nederland hierboven. Je kunt Squid Game nu streamen via Netflix.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fans uitgenodigd voor Squid Game in Nederland: bekijk de video met uitnodiging of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV