Jochem in de Wolken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jochem in de Wolken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jochem in de Wolken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het nieuwe programma Jochem in de Wolken vier vrijdagen rond 21:30 uur te zien op NPO 1. Hierin vliegt Jochem Myjer met een luchtballon over de mooiste natuurgebieden van Nederland. Eerste beelden Jochem in de Wolken VerwonderingVanuit vogelperspectief neemt Jochem Myjer de kijker vol enthousiasme mee in zijn verwondering over de schoonheid en diversiteit van Friesland en het Waddengebied, de Biesbosch, de Veluwe en het Limburgse Geuldal. Zuiniger"Ik hoop iedereen stapelverliefd te maken op deze natuurgebieden. Want als je ergens van houdt, word je er vanzelf zuiniger op", aldus Jochem. SprookjesachtigIn de eerste aflevering vaart hij over het meest sprookjesachtige natuurgebied van Nederland: Zuid-Limburg. Ook wel het Zuid-Frankrijk van Nederland genoemd met zijn betoverende bloemrijke heuvels, de wilde bijenpopulatie en het thuis van de korenwolf en de bever. NOS Stories: luchtballonnen landden op kruispunt, meer en woonwijk Bekijk deze video » Video: landing luchtballon in Nijkerk gaat mis, buren schieten te hulp Bekijk deze video »
Uitzending :
Jochem in de Wolken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Jochem in de Wolken vier vrijdagen rond 21:30 uur te zien op NPO 1. Hierin vliegt Jochem Myjer met een luchtballon over de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Verwondering
Vanuit vogelperspectief neemt Jochem Myjer de kijker vol enthousiasme mee in zijn verwondering over de schoonheid en diversiteit van Friesland en het Waddengebied, de Biesbosch, de Veluwe en het Limburgse Geuldal.

Zuiniger
"Ik hoop iedereen stapelverliefd te maken op deze natuurgebieden. Want als je ergens van houdt, word je er vanzelf zuiniger op", aldus Jochem.

Sprookjesachtig
In de eerste aflevering vaart hij over het meest sprookjesachtige natuurgebied van Nederland: Zuid-Limburg. Ook wel het Zuid-Frankrijk van Nederland genoemd met zijn betoverende bloemrijke heuvels, de wilde bijenpopulatie en het thuis van de korenwolf en de bever.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jochem in de Wolken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV