Poldark seizoen 5 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Poldark seizoen 5 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Poldark seizoen 5 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Poldark seizoen 5 vanaf vrijdag te zien op NPO 2: bekijk de trailer Bekijk deze video » Vanaf vanavond is het vijfde en laatste seizoen van de Britse dramaserie Poldark elke vrijdag rond 23:05 uur te zien op NPO 2. GevochtenDe serie gaat over soldaat Ross Poldark die, na gevochten te hebben in Amerika, terugkeert naar het Cornwall van de 18e eeuw. Hij moet een nieuw leven zien op te bouwen terwijl alles veranderd is. VerstoordHet rustige bestaan van de Poldarks in Cornwall wordt in de eerste aflevering van het laatste seizoen verstoord wanneer goede vriend Ned Despard een beroep op Ross doet. AlliantieOndertussen hebben de Warleggans zo hun eigen plannen en gaan ze een dubieuze alliantie aan met Ralph Hanson. Demelza staat er alleen voor in Cornwall, waar ze te maken krijgt met een jonge vrouw die haar autoriteit in twijfel trekt. Derde, laatste seizoen Narcos: Mexico vanaf 5 november bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Colin in Black and White: vanaf 29 oktober te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Home Sweet Home Alone, vanaf 12 november op Disney+ Bekijk deze video »
Uitzending :
Poldark seizoen 5 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is het vijfde en laatste seizoen van de Britse dramaserie Poldark elke vrijdag rond 23:05 uur te zien op NPO 2.

Gevochten
De serie gaat over soldaat Ross Poldark die, na gevochten te hebben in Amerika, terugkeert naar het Cornwall van de 18e eeuw. Hij moet een nieuw leven zien op te bouwen terwijl alles veranderd is.

Verstoord
Het rustige bestaan van de Poldarks in Cornwall wordt in de eerste aflevering van het laatste seizoen verstoord wanneer goede vriend Ned Despard een beroep op Ross doet.

Alliantie
Ondertussen hebben de Warleggans zo hun eigen plannen en gaan ze een dubieuze alliantie aan met Ralph Hanson. Demelza staat er alleen voor in Cornwall, waar ze te maken krijgt met een jonge vrouw die haar autoriteit in twijfel trekt.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Poldark seizoen 5 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV