Special Drop It gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special Drop It gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special Drop It gemist? Bekijk hier de hele uitzending Confronterende zoektocht naar wapenbezit en gebruik onder jongeren. Ter voorbereiding op de landelijke inleveractie van de politie zoeken Dwight van van den Vijver en Rachel Rosier antwoorden. Waarom lopen jongeren met wapens? Hoe groot is dit probleem en waar zit de oplossing? InzamelactieDwight en Rachel spreken met daders, slachtoffers en nabestaanden van slachtoffers. Deze week was de landelijke wapeninzamelactie waarbij jongeren kunnen anoniem en straffeloos hun steek- en vuurwapens inleveren bij elk politiebureau in Nederland. ImpactDeze special duikt in de wereld van steekmessen, Glock pistolen en tasers. Rachel heeft confronterende ontmoetingen met jongeren die wapens op zak dragen. Maar ook spreekt ze slachtoffers en nabestaanden die vertellen over de impact van wapenbezit en -gebruik in hun leven. Dwight gaat bij politie Den Haag op zoek naar antwoorden. Hart van Nederland: Inleveractie politie Den Haag levert bijna 700 wapens op Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Confronterende zoektocht naar wapenbezit en gebruik onder jongeren. Ter voorbereiding op de landelijke inleveractie van de politie zoeken Dwight van van den Vijver en Rachel Rosier antwoorden. Waarom lopen jongeren met wapens? Hoe groot is dit probleem en waar zit de oplossing?

Inzamelactie
Dwight en Rachel spreken met daders, slachtoffers en nabestaanden van slachtoffers. Deze week was de landelijke wapeninzamelactie waarbij jongeren kunnen anoniem en straffeloos hun steek- en vuurwapens inleveren bij elk politiebureau in Nederland.

Impact
Deze special duikt in de wereld van steekmessen, Glock pistolen en tasers. Rachel heeft confronterende ontmoetingen met jongeren die wapens op zak dragen. Maar ook spreekt ze slachtoffers en nabestaanden die vertellen over de impact van wapenbezit en -gebruik in hun leven. Dwight gaat bij politie Den Haag op zoek naar antwoorden.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Drop It of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV