Veronica Inside Ochtendshow: Was Cornald Maas dronken op Televizier-Ring Gala?

Veronica Inside Ochtendshow: Was Cornald Maas dronken op Televizier-Ring Gala?

In de Veronica Inside Ochtendshow wordt natuurlijk uitgebreid nagepraat over het Televizier-Ring Gala. Maar niet alleen de winnaars maken de tongen los...

Lees verder onder de video.

<em>Veronica Inside Ochtendshow</em>: Was Cornald Maas dronken op Televizier-Ring Gala? In de Veronica Inside Ochtendshow wordt natuurlijk uitgebreid nagepraat over het Televizier-Ring Gala. Maar niet alleen de winnaars maken de tongen los... Lees verder onder de video. Praat Cornald Maas met dubbele tong?Jan Joost van Gangelen en zijn sidekicks valt vooral iets anders op. Ze laten een fragment horen waarin Cornald Maas de Televizier-Ster uitreikt. Hij komt niet helemaal uit zijn woorden bij de aankondiging en de heren vragen zich dan ook hardop af of dat komt doordat hij iets te diep in het glaasje heeft gekeken. "Had Cornald Maas een bakkie op?" Bekijk het fragment van de Veronica Inside Ochtendshow in de video hierboven. Je kunt het hele Gouden Televizier-Ring gala 2021 terugkijken via Gids.tv. Jinek gemist? Angela de Jong analyseert Gouden Televizier-Ring Gala Bekijk deze video » Linda de Mol: "Nikkie de Jager zou dé nieuwe Linda kunnen zijn" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Praat Cornald Maas met dubbele tong?
Jan Joost van Gangelen en zijn sidekicks valt vooral iets anders op. Ze laten een fragment horen waarin Cornald Maas de Televizier-Ster uitreikt. Hij komt niet helemaal uit zijn woorden bij de aankondiging en de heren vragen zich dan ook hardop af of dat komt doordat hij iets te diep in het glaasje heeft gekeken. "Had Cornald Maas een bakkie op?"

Bekijk het fragment van de Veronica Inside Ochtendshow in de video hierboven. Je kunt het hele Gouden Televizier-Ring gala 2021 terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside Ochtendshow: Was Cornald Maas dronken op Televizier-Ring Gala? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV