Seizoen 3 You nu op Netflix: bekijk hier de recap van seizoen 1 en 2

Seizoen 3 You nu op Netflix: bekijk hier de recap van seizoen 1 en 2

Vanaf vandaag kun je eindelijk genieten van het derde seizoen van de angstaanjagende serie You. Maar voordat je hieraan begint is het wellicht een goed idee om je geheugen op te frissen. Hoofdrolspelers Penn Badgley en Victoria Pedretti geven in de video hieronder een recap van de eerste twee reeksen van de serie over de creepy stalker Joe.

Seizoen 3 van de serie You is vanaf 15 oktober te zien bij Netflix. In de video hieronder zie je een samenvatting van de eerste twee reeksen.

Seizoen 3 <em>You</em> nu op Netflix: bekijk hier de recap van seizoen 1 en 2 Vanaf vandaag kun je eindelijk genieten van het derde seizoen van de angstaanjagende serie You. Maar voordat je hieraan begint is het wellicht een goed idee om je geheugen op te frissen. Hoofdrolspelers Penn Badgley en Victoria Pedretti geven in de video hieronder een recap van de eerste twee reeksen van de serie over de creepy stalker Joe. Seizoen 3 van de serie You is vanaf 15 oktober te zien bij Netflix. In de video hieronder zie je een samenvatting van de eerste twee reeksen. Fans uitgenodigd voor Squid Game in Nederland: bekijk de video met uitnodiging Bekijk deze video » Deep Shit vanaf 17 oktober bij NPO 3: bekijk trailer met criminele huisvrouwen Bekijk deze video »
Serie :
Seizoen 3 You nu op Netflix: bekijk hier de recap van seizoen 1 en 2


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Seizoen 3 You nu op Netflix: bekijk hier de recap van seizoen 1 en 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV