Ruben Nicolai over gedoe rond brand bij The Masked Singer: ‘Was krankzinnig’

Ruben Nicolai over gedoe rond brand bij The Masked Singer: ‘Was krankzinnig’

Ruben Nicolai vertelt bij RTL Boulevard meer over de brand die uitbrak tijdens de repetities van The Masked Singer. De studio moest worden ontruimd, dus het was een hele toestand om de identiteit van de gemaskerde BN'ers geheim te houden. Uiteindelijk zijn ze ondergedoken in een schuurtje. "Het was krankzinnig. Maar het is weer gelukt!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 15 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Ruben Nicolai over gedoe rond brand bij <em>The Masked Singer</em>: ‘Was krankzinnig’ Ruben Nicolai vertelt bij RTL Boulevard meer over de brand die uitbrak tijdens de repetities van The Masked Singer. De studio moest worden ontruimd, dus het was een hele toestand om de identiteit van de gemaskerde BN'ers geheim te houden. Uiteindelijk zijn ze ondergedoken in een schuurtje. "Het was krankzinnig. Maar het is weer gelukt!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 15 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. The Masked Singer: Buddy Vedder probeert informatie los te krijgen in regiekamer Bekijk deze video » Gerard Joling laat keiharde boer in studio The Masked Singer: ‘Mijn oprechte excuses’ Bekijk deze video »
TV :
Ruben Nicolai over gedoe rond brand bij The Masked Singer: ‘Was krankzinnig’


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ruben Nicolai over gedoe rond brand bij The Masked Singer: ‘Was krankzinnig’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV