Video: Jamal Ben Saddik is klaar voor gevecht tegen Rico Verhoeven

Video: Jamal Ben Saddik is klaar voor gevecht tegen Rico Verhoeven

Jamal Ben Saddik kijkt uit naar 23 oktober, als hij een poging gaat doen om de wereldtitel kickboksen voor zwaargewichten in de wacht te slepen. Hij neemt het in de ring op tegen niemand minder dan Rico Verhoeven. Dat wordt een hele opgave, aangezien Rico al tien jaar niet heeft verloren. Maar de Belgische Marokkaan is er klaar voor, zo vertelt hij in onderstaande video aan NU.nl.

Glory Collision 3 kun je op 23 oktober volgen via de livestream van Gids.tv.

Video: Jamal Ben Saddik is klaar voor gevecht tegen Rico Verhoeven Jamal Ben Saddik kijkt uit naar 23 oktober, als hij een poging gaat doen om de wereldtitel kickboksen voor zwaargewichten in de wacht te slepen. Hij neemt het in de ring op tegen niemand minder dan Rico Verhoeven. Dat wordt een hele opgave, aangezien Rico al tien jaar niet heeft verloren. Maar de Belgische Marokkaan is er klaar voor, zo vertelt hij in onderstaande video aan NU.nl. Glory Collision 3 kun je op 23 oktober volgen via de livestream van Gids.tv. Jamal Ben Saddik na uitvallen Alistair Overeem: "Ik wil best tegen Rico Verhoeven vechten" Bekijk deze video » Rico Verhoeven over Jamal Ben Saddik: "Hij maakt geen kans" (video) Bekijk deze video »
Sport :
Video: Jamal Ben Saddik is klaar voor gevecht tegen Rico Verhoeven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Jamal Ben Saddik is klaar voor gevecht tegen Rico Verhoeven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV