Deep Shit vanaf 17 oktober bij NPO 3: bekijk trailer met criminele huisvrouwen

Deep Shit vanaf 17 oktober bij NPO 3: bekijk trailer met criminele huisvrouwen

Vanaf zondag kun je bij NPO 3 kijken naar de nieuwe comedyserie Deep Shit. Hierin proberen twee ogenschijnlijk keurige huisvrouwen het criminele pad te bewandelen.

Lees verder onder de video.

<em>Deep Shit</em> vanaf 17 oktober bij NPO 3: bekijk trailer met criminele huisvrouwen Vanaf zondag kun je bij NPO 3 kijken naar de nieuwe comedyserie Deep Shit. Hierin proberen twee ogenschijnlijk keurige huisvrouwen het criminele pad te bewandelen. Lees verder onder de video. Vinexvrouwen met een pistoolIn Deep Shit spelen Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk twee vinexvrouwen die wel in zijn voor een avontuur en aan de sleur van hun gezinsleven willen ontsnappen. Ze krijgen een pistool in handen, en dat heeft heel wat gevolgen… Bekijk de trailer van Deep Shit in de video hierboven. De nieuwe serie Deep Shit is vanaf zondag 17 oktober wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Deep Shit terugkijken bij Gids.tv. Vanavond: Heftige confrontatie met de voedselindustrie in Gefileerd: "Dit is echt gestoord!" Bekijk deze video » Jennifer Hoffman in RTL Boulevard over zwangerschap: "Tweede trimester is een feest" Bekijk deze video »
TV :
Deep Shit vanaf 17 oktober bij NPO 3: bekijk trailer met criminele huisvrouwen

Vinexvrouwen met een pistool
In Deep Shit spelen Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk twee vinexvrouwen die wel in zijn voor een avontuur en aan de sleur van hun gezinsleven willen ontsnappen. Ze krijgen een pistool in handen, en dat heeft heel wat gevolgen…

Bekijk de trailer van Deep Shit in de video hierboven.

De nieuwe serie Deep Shit is vanaf zondag 17 oktober wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Deep Shit terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deep Shit vanaf 17 oktober bij NPO 3: bekijk trailer met criminele huisvrouwen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV