Roger Schmidt klaagt over speelschema: "Ajax is volgende week in het voordeel"

Roger Schmidt klaagt over speelschema: "Ajax is volgende week in het voordeel"

Er zit nog een speelronde tussen, maar PSV-trainer Roger Schmidt blikte vandaag al vooruit op de clash met Ajax, volgende week zondag (24 oktober) in de Johan Cruijff Arena. De Duitser kroop meteen in de underdogpositie. Omdat Ajax al op dinsdag speelt (tegen Borussia Dortmund) en PSV donderdag nog moet aantreden tegen AS Monaco, zijn de Amsterdammers volgens Schmidt duidelijk in het voordeel. Hij doet zijn beklag tegen de pers, maar volgens hem gaat de KNVB toch niets veranderen.

Bekijk het gesprek met Roger Schmidt hieronder.

<em>Roger Schmidt</em> klaagt over speelschema: &quot;Ajax is volgende week in het voordeel&quot; Er zit nog een speelronde tussen, maar PSV-trainer Roger Schmidt blikte vandaag al vooruit op de clash met Ajax, volgende week zondag (24 oktober) in de Johan Cruijff Arena. De Duitser kroop meteen in de underdogpositie. Omdat Ajax al op dinsdag speelt (tegen Borussia Dortmund) en PSV donderdag nog moet aantreden tegen AS Monaco, zijn de Amsterdammers volgens Schmidt duidelijk in het voordeel. Hij doet zijn beklag tegen de pers, maar volgens hem gaat de KNVB toch niets veranderen. Bekijk het gesprek met Roger Schmidt hieronder. Bekijk ook Samenvatting Sturm Graz - PSV (Europa League) Bekijk deze video » Samenvatting PSV - Sparta (Eredivisie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Roger Schmidt klaagt over speelschema: "Ajax is volgende week in het voordeel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV