Zien: opzienbarende verklaringen Bekir E. over 'knuffelpedo' Jos B.

Zien: opzienbarende verklaringen Bekir E. over 'knuffelpedo' Jos B.

Bekir E., de man die scholiere Hümeyra om het leven bracht, beweert dat Jos B. in de gevangenis van alles aan hem heeft opgebiecht met betrekking tot de dood van Nicky Verstappen.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>opzienbarende verklaringen</em> Bekir E. over 'knuffelpedo' Jos B. Bekir E., de man die scholiere Hümeyra om het leven bracht, beweert dat Jos B. in de gevangenis van alles aan hem heeft opgebiecht met betrekking tot de dood van Nicky Verstappen. Lees verder onder de video. 'Knuffelpedo'In bovenstaande video van De Telegraaf hoor je rechtbankverslaggever Saskia Belleman, die toelichting geeft over de zitting van vandaag in Den Bosch. De 34-jarige E. zat samen met B. een half jaar in de gevangenis van Vught. E. is veroordeeld voor de moord op de Rotterdamse scholiere Hümeyra (16). Volgens E. heeft B. hem van alles verteld, onder andere over hoe B. Nicky zou hebben gedood. Jos B. is volgens E. de 'knuffelpedo' van de gevangenisafdeling in Vught, omdat iedereen hem graag mag. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Op1: advocaten over de afwezigheid van Peter R. de Vries bij hoger beroep Jos B. Bekijk deze video » Gerald Roethof bij Op1: "Bekir E. wordt leugenachtig en een sensatiezoeker genoemd" Bekijk deze video » Saskia Belleman in Jinek: "Bekir E. is niet in zijn eerste leugen gestikt" Bekijk deze video »
Misdaad :
Zien: opzienbarende verklaringen Bekir E. over 'knuffelpedo' Jos B.

'Knuffelpedo'
In bovenstaande video van De Telegraaf hoor je rechtbankverslaggever Saskia Belleman, die toelichting geeft over de zitting van vandaag in Den Bosch. De 34-jarige E. zat samen met B. een half jaar in de gevangenis van Vught. E. is veroordeeld voor de moord op de Rotterdamse scholiere Hümeyra (16). Volgens E. heeft B. hem van alles verteld, onder andere over hoe B. Nicky zou hebben gedood. Jos B. is volgens E. de 'knuffelpedo' van de gevangenisafdeling in Vught, omdat iedereen hem graag mag.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: opzienbarende verklaringen Bekir E. over 'knuffelpedo' Jos B. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV