Video: lange rijen op Schiphol door snelle toename vakantiegangers

Video: lange rijen op Schiphol door snelle toename vakantiegangers

Video: lange rijen op <em>Schiphol</em> door snelle toename vakantiegangers Na ruim 1,5 jaar corona hebben veel mensen zin om er weer eens lekker tussenuit te gaan. Dat is goed te zien aan de lange wachtrijen op Schiphol. Hart van Nederland was ter plaatse en vroeg de vakantiegangers waarom ze het nu weer aandurven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Hart van Nederland: minder mensen welkom in kerk in Staphorst door oplopende coronabesmettingen Bekijk deze video » Video: man weigert QR-code in snackbar te laten zien en gaat door het lint Bekijk deze video » Zien: Zo ziet het nieuwe cruiseschip van Rotterdam eruit Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Na ruim 1,5 jaar corona hebben veel mensen zin om er weer eens lekker tussenuit te gaan. Dat is goed te zien aan de lange wachtrijen op Schiphol. Hart van Nederland was ter plaatse en vroeg de vakantiegangers waarom ze het nu weer aandurven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: lange rijen op Schiphol door snelle toename vakantiegangers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV