Thom Hoffman over Paul Verhoevens Benedetta: "Schitterende film, ophef is onterecht"

Thom Hoffman over Paul Verhoevens Benedetta: "Schitterende film, ophef is onterecht"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Thom Hoffman over Paul Verhoevens <em>Benedetta</em>: &quot;Schitterende film, ophef is onterecht&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De film Benedetta van Paul Verhoeven doet een dag na de release al behoorlijk wat stof opwaaien. In Rusland mag de film niet worden vertoond, en in Amerika wordt er tegen de film gedemonstreerd. Acteur Thom Hoffman is te gast bij Khalid & Sophie en is het niet eens met alle kritiek: "Dit is een schitterende film. (...) De 'kloosterseks' is ondergeschikt aan het rijke verhaal." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Thom Hoffman over Paul Verhoevens Benedetta: "Schitterende film, ophef is onterecht"

De film Benedetta van Paul Verhoeven doet een dag na de release al behoorlijk wat stof opwaaien. In Rusland mag de film niet worden vertoond, en in Amerika wordt er tegen de film gedemonstreerd. Acteur Thom Hoffman is te gast bij Khalid & Sophie en is het niet eens met alle kritiek: "Dit is een schitterende film. (...) De 'kloosterseks' is ondergeschikt aan het rijke verhaal."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thom Hoffman over Paul Verhoevens Benedetta: "Schitterende film, ophef is onterecht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV