Video: Ruben Nicolai geschokt door onthullingen in The Masked Singer

Video: Ruben Nicolai geschokt door onthullingen in The Masked Singer

Video: Ruben Nicolai geschokt door onthullingen in <em>The Masked Singer</em> Vanavond is het zover: een nieuw seizoen van The Masked Singer is weer te zien bij RTL4. Presentator Ruben Nicolai blikte vanavond vooruit in RTL Boulevard. Volgens hem zijn de onthullingen van dit seizoen meer dan spectaculair. Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 15 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Ruben Nicolai geschokt door onthullingen in The Masked Singer

Vanavond is het zover: een nieuw seizoen van The Masked Singer is weer te zien bij RTL4. Presentator Ruben Nicolai blikte vanavond vooruit in RTL Boulevard. Volgens hem zijn de onthullingen van dit seizoen meer dan spectaculair.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 15 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Ruben Nicolai geschokt door onthullingen in The Masked Singer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV