Vrijdagupdate Dansmarathon: Carlos afgevoerd met gekneusde rug

Vrijdagupdate Dansmarathon: Carlos afgevoerd met gekneusde rug

Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen.

Vrijdagupdate <em>Dansmarathon</em>: Carlos afgevoerd met gekneusde rug Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen. De VriendenLoterij en Longfonds vragen de aandacht voor mensen met een longziekte. Samen voeren ze campagne voor een medische doorbraak: de mini-long. Daarom wordt er bijna drie dagen gedanst op SBS6! Hierboven zie je de vrijdagupdate. Met: veel blaren en blessures en zelfs iemand die is afgevoerd. Ook traden Thomas Berge en DJ Jean op. Je ziet het allemaal hierboven. De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv. De Dansmarathon: pijnlijke blessure betekent einde programma voor Carlos & Grace Bekijk deze video » De Dansmarathon: dansers gaan los op The Partysquad Bekijk deze video »
TV :
Vrijdagupdate Dansmarathon: Carlos afgevoerd met gekneusde rug

De VriendenLoterij en Longfonds vragen de aandacht voor mensen met een longziekte. Samen voeren ze campagne voor een medische doorbraak: de mini-long. Daarom wordt er bijna drie dagen gedanst op SBS6! Hierboven zie je de vrijdagupdate. Met: veel blaren en blessures en zelfs iemand die is afgevoerd. Ook traden Thomas Berge en DJ Jean op. Je ziet het allemaal hierboven.

De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdagupdate Dansmarathon: Carlos afgevoerd met gekneusde rug of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV