Johan Derksen in Veronica Inside over De Dansmarathon: "Niet leuk om naar te kijken"

Johan Derksen in Veronica Inside over De Dansmarathon: "Niet leuk om naar te kijken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>Veronica Inside</em> over <em>De Dansmarathon</em>: &quot;Niet leuk om naar te kijken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 oktober terugkijken bij Gids.tv. Op SBS6 is De Dansmarathon van start gegaan. De kandidaten strijden 50 uur lang al dansend voor het prijzengeld van 100.000 euro. Johan Derksen reageert op het programma: "De kijkcijfers kunnen nog bijtrekken als er mensen sterven. Mensen gaan gekke dingen doen voor 100.000 euro." Hij concludeert: "Het was niet leuk om naar te kijken." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Op SBS6 is De Dansmarathon van start gegaan. De kandidaten strijden 50 uur lang al dansend voor het prijzengeld van 100.000 euro. Johan Derksen reageert op het programma: "De kijkcijfers kunnen nog bijtrekken als er mensen sterven. Mensen gaan gekke dingen doen voor 100.000 euro." Hij concludeert: "Het was niet leuk om naar te kijken."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in Veronica Inside over De Dansmarathon: "Niet leuk om naar te kijken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV