Veronica Inside gemist? Johan Derksen over jeugdidool: "Neukte de vrouw van de rechtsback"

Veronica Inside gemist? Johan Derksen over jeugdidool: "Neukte de vrouw van de rechtsback"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> over jeugdidool: &quot;Neukte de vrouw van de rechtsback&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 oktober terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen heeft een boek bij zich over zijn jeugdidool: De Zwarte Panter. Daar heeft hij nog wel een aantal anekdotes over: "Bij Veendam viel hij toch altijd uit? Dan ging hij de vrouw van de rechtsback liggen neuken." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen heeft een boek bij zich over zijn jeugdidool: De Zwarte Panter. Daar heeft hij nog wel een aantal anekdotes over: "Bij Veendam viel hij toch altijd uit? Dan ging hij de vrouw van de rechtsback liggen neuken."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Johan Derksen over jeugdidool: "Neukte de vrouw van de rechtsback" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV