Valentijn Driessen in Veronica Inside over Mo Ihattaren: "Hij leefde losbandig"

Valentijn Driessen in Veronica Inside over Mo Ihattaren: "Hij leefde losbandig"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Valentijn Driessen in <em>Veronica Inside</em> over Mo Ihattaren: &quot;Hij leefde losbandig&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 oktober terugkijken bij Gids.tv. Het lijkt erop dat Sampdoria en de negentienjarige Mo Ihattaren nu al klaar zijn met elkaar. Dat komt door het gedrag wat de middenvelder vertoont. Valentijn Driessen reageert op de vraag of het nog goedkomt: "Ik ben bang van niet, ze hebben hem nu laten gaan. Hij leefde losbandig." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het lijkt erop dat Sampdoria en de negentienjarige Mo Ihattaren nu al klaar zijn met elkaar. Dat komt door het gedrag wat de middenvelder vertoont. Valentijn Driessen reageert op de vraag of het nog goedkomt: "Ik ben bang van niet, ze hebben hem nu laten gaan. Hij leefde losbandig."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Valentijn Driessen in Veronica Inside over Mo Ihattaren: "Hij leefde losbandig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV