Door optreden in Veronica Inside werd Thomas van Groningen door politici genegeerd

Door optreden in Veronica Inside werd Thomas van Groningen door politici genegeerd

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Thomas van Groningen was een graaggeziene gast tijdens Veronice Inside om de mannen op de hoogte te houden van al het nieuws rondom politiek Den Haag. Toch zet hij geen voet meer in de studio.

Door optreden in <em>Veronica Inside</em> werd <em>Thomas van Groningen</em> door politici genegeerd Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 oktober terugkijken bij Gids.tv. Thomas van Groningen was een graaggeziene gast tijdens Veronice Inside om de mannen op de hoogte te houden van al het nieuws rondom politiek Den Haag. Toch zet hij geen voet meer in de studio. GenegeerdVan Groningen wordt namelijk genegeerd door politici als hij in Veronica Inside zijn gezicht laat zien. De talkshow Op1 is populairder onder politici, dan willen ze weer een woord met hem wisselen. René van der Gijp: "Wij hebben hem groot gemaakt!" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Genegeerd
Van Groningen wordt namelijk genegeerd door politici als hij in Veronica Inside zijn gezicht laat zien. De talkshow Op1 is populairder onder politici, dan willen ze weer een woord met hem wisselen. René van der Gijp: "Wij hebben hem groot gemaakt!"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Door optreden in Veronica Inside werd Thomas van Groningen door politici genegeerd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV