Veronica Inside gemist? René van der Gijp begrijpt uitfluiten Steven Berghuis in De Kuip

Veronica Inside gemist? René van der Gijp begrijpt uitfluiten Steven Berghuis in De Kuip

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? <em>René van der Gijp</em> begrijpt uitfluiten Steven Berghuis in De Kuip Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 oktober terugkijken bij Gids.tv. Steven Berghuis werd tijdens de wedstrijd van Oranje in De Kuip uitgefloten vanwege zijn terugkeer in het stadion waar hij voorheen voor Feyenoord speelde. René van der Gijp begrijpt wel dat dit gebeurt: "Daar zitten Feyenoord supporters." Hij was tenslotte het boegbeeld van die club. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Steven Berghuis werd tijdens de wedstrijd van Oranje in De Kuip uitgefloten vanwege zijn terugkeer in het stadion waar hij voorheen voor Feyenoord speelde. René van der Gijp begrijpt wel dat dit gebeurt: "Daar zitten Feyenoord supporters." Hij was tenslotte het boegbeeld van die club.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? René van der Gijp begrijpt uitfluiten Steven Berghuis in De Kuip of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV