Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Vanavond in Oh, Wat een Jaar!: Chantal Janzen presenteert 'journaal' van 2009 Bekijk deze video » Oh, Wat een Jaar gemist? Chantal Janzen als Lady Gaga Bekijk deze video » Deze week gaat de retroquiz Oh, Wat Een Jaar! niet eens zo heel veel jaar terug in de tijd: 2009 staat centraal. 14 jaarActeurs Holly Mae Brood en Soy Kroon worden getest op wat zij nog allemaal weten van het jaar 2009. Precies twaalf jaar geleden waren zij nog maar 14 jaar oud. GestyledChantal Janzen gaat met vaste captains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard en de bekende gasten terug naar 2009. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Chantal, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. En er is ook volop ruimte voor nostalgische fragmenten en muziek. Chaos breekt uit tijdens Oh, Wat Een Jaar!: "Blijf zitten!!!" Bekijk deze video » Zien: Wolter Kroes & Heleen van Royen terug naar 1981 in Oh, Wat een Jaar! Bekijk deze video » Zien: Chantal Janzen pronkt met Dolly Parton-pruik uit Oh, Wat een Jaar! Bekijk deze video »
Uitzending :
Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week gaat de retroquiz Oh, Wat Een Jaar! niet eens zo heel veel jaar terug in de tijd: 2009 staat centraal.

14 jaar
Acteurs Holly Mae Brood en Soy Kroon worden getest op wat zij nog allemaal weten van het jaar 2009. Precies twaalf jaar geleden waren zij nog maar 14 jaar oud.

Gestyled
Chantal Janzen gaat met vaste captains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard en de bekende gasten terug naar 2009. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Chantal, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. En er is ook volop ruimte voor nostalgische fragmenten en muziek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Oh, Wat Een Jaar!

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV