Deelnemers De Dansmarathon zijn uitputting nabij: ''Ik ben helemaal aan het trillen''

Deelnemers De Dansmarathon zijn uitputting nabij: ''Ik ben helemaal aan het trillen''

Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen.

Deelnemers <em>De Dansmarathon</em> zijn uitputting nabij: ''Ik ben helemaal aan het trillen'' Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen. Vijftig uur achter elkaar dansen doet nogal wat met je lichaam. De deelnemers van De Dansmarathon merken na een nacht dansen dat ze steeds meer pijntjes krijgen. Meerdere koppels hebben al opgegeven, maar sommigen gaan na een massage en een dutje gewoon verder met de challenge. De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv. De Dansmarathon: pijnlijke blessure betekent einde programma voor Carlos & Grace Bekijk deze video » De Dansmarathon: dansers gaan los op The Partysquad Bekijk deze video »
Entertainment :
Deelnemers De Dansmarathon zijn uitputting nabij: ''Ik ben helemaal aan het trillen''

Vijftig uur achter elkaar dansen doet nogal wat met je lichaam. De deelnemers van De Dansmarathon merken na een nacht dansen dat ze steeds meer pijntjes krijgen. Meerdere koppels hebben al opgegeven, maar sommigen gaan na een massage en een dutje gewoon verder met de challenge.

De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deelnemers De Dansmarathon zijn uitputting nabij: ''Ik ben helemaal aan het trillen'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV