Jeroen van de Boom zingt voor oververmoeide danskoppels De Dansmarathon (video)

Jeroen van de Boom zingt voor oververmoeide danskoppels De Dansmarathon (video)

Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen.

<em>Jeroen van de Boom</em> zingt voor oververmoeide danskoppels <em>De Dansmarathon</em> (video) Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen. Inmiddels hebben de dansparen van De Dansmarathon er al heel wat uurtjes op zitten. Jeroen van de Boom doet zijn best om de overgebleven 46 koppels energie te geven. In beeld verschijnt kort waarmom ze meedoen aan deze uitdaging. De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv. De Dansmarathon: pijnlijke blessure betekent einde programma voor Carlos & Grace Bekijk deze video » De Dansmarathon: dansers gaan los op The Partysquad Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Inmiddels hebben de dansparen van De Dansmarathon er al heel wat uurtjes op zitten. Jeroen van de Boom doet zijn best om de overgebleven 46 koppels energie te geven. In beeld verschijnt kort waarmom ze meedoen aan deze uitdaging.

De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jeroen van de Boom zingt voor oververmoeide danskoppels De Dansmarathon (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV