Frans Duijts zingt 'Frans Duits' tijdens De Dansmarathon (video)

Frans Duijts zingt 'Frans Duits' tijdens De Dansmarathon (video)

Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen.

<em>Frans Duijts</em> zingt 'Frans Duits' tijdens <em>De Dansmarathon</em> (video) Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen. De dansvloer wordt steeds leger bij De Dansmarathon. Frans Duijts slaagt erin om de deelnemers met zijn hit 'Frans Duits' aan het bewegen te krijgen. Na een nacht dansen zijn ze over de helft, maar hebben ze nog wel even te gaan. De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv. De Dansmarathon: pijnlijke blessure betekent einde programma voor Carlos & Grace Bekijk deze video » De Dansmarathon: dansers gaan los op The Partysquad Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De dansvloer wordt steeds leger bij De Dansmarathon. Frans Duijts slaagt erin om de deelnemers met zijn hit 'Frans Duits' aan het bewegen te krijgen. Na een nacht dansen zijn ze over de helft, maar hebben ze nog wel even te gaan.

De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frans Duijts zingt 'Frans Duits' tijdens De Dansmarathon (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV