Deelnemers De Dansmarathon krijgen energieboost door The Partysquad (video)

Deelnemers De Dansmarathon krijgen energieboost door The Partysquad (video)

Deelnemers <em>De Dansmarathon</em> krijgen energieboost door <em>The Partysquad</em> (video) Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen. De deelnemers van De Dansmarathon hebben na urenlang losgaan op de dansvloer niet heel veel meer energie over. Het tempo is dan ook afgenomen en de eerste paar koppels genieten van hun korte rustpauzes. Maar wanneer The Partysquad een optreden geeft wordt het toch weer een feestje en lijken de dansers een energieboost te krijgen! De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv. De Dansmarathon: pijnlijke blessure betekent einde programma voor Carlos & Grace Bekijk deze video » De Dansmarathon: dansers gaan los op The Partysquad Bekijk deze video »
Entertainment :
Deelnemers De Dansmarathon krijgen energieboost door The Partysquad (video)

Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen.

De deelnemers van De Dansmarathon hebben na urenlang losgaan op de dansvloer niet heel veel meer energie over. Het tempo is dan ook afgenomen en de eerste paar koppels genieten van hun korte rustpauzes. Maar wanneer The Partysquad een optreden geeft wordt het toch weer een feestje en lijken de dansers een energieboost te krijgen!

De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deelnemers De Dansmarathon krijgen energieboost door The Partysquad (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV