Afro Bros hypen overgebleven 38 danskoppels op tijdens De Dansmarathon (video)

Afro Bros hypen overgebleven 38 danskoppels op tijdens De Dansmarathon (video)

Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen.

<em>Afro Bros</em> hypen overgebleven 38 danskoppels op tijdens <em>De Dansmarathon</em> (video) Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen. De deelnemers van De Dansmarathon hebben nog meer dan achttien uur dansen te gaan. Na ruim dertig uur is de energie wel een beetje op, maar toch weten de Afro Bros de dansparen op te hypen met hun optreden. De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv. De Dansmarathon: pijnlijke blessure betekent einde programma voor Carlos & Grace Bekijk deze video » De Dansmarathon: dansers gaan los op The Partysquad Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De deelnemers van De Dansmarathon hebben nog meer dan achttien uur dansen te gaan. Na ruim dertig uur is de energie wel een beetje op, maar toch weten de Afro Bros de dansparen op te hypen met hun optreden.

De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Afro Bros hypen overgebleven 38 danskoppels op tijdens De Dansmarathon (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV