Jinek: Armin van Buuren en Sunnery James over het verliezen van muziek

Jinek: Armin van Buuren en Sunnery James over het verliezen van muziek

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: <em>Armin van Buuren</em> en <em>Sunnery James</em> over het verliezen van muziek Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. De nachtmerrie van iedere DJ: je muziek verliezen. Het overkwam DJ Grimix nadat er was ingebroken in zijn auto, een dag voor ADE. Armin van Buuren en Sunnery James herkennen het probleem. ''Ik zorg dat ik gewoon altijd twee laptops heb,'' vertelt Armin bij Jinek. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Jinek: Armin van Buuren en Sunnery James over het verliezen van muziek

De nachtmerrie van iedere DJ: je muziek verliezen. Het overkwam DJ Grimix nadat er was ingebroken in zijn auto, een dag voor ADE. Armin van Buuren en Sunnery James herkennen het probleem. ''Ik zorg dat ik gewoon altijd twee laptops heb,'' vertelt Armin bij Jinek.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Armin van Buuren en Sunnery James over het verliezen van muziek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV