Armin van Buuren was blij met corona: ''Opeens was de druk van werken weg''

Armin van Buuren was blij met corona: ''Opeens was de druk van werken weg''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Armin van Buuren</em> was blij met corona: ''Opeens was de druk van werken weg'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 15 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. De coronacrisis zorgde ervoor dat de evenementen- entertainmentbranche een hele tijd plat lag. Armin van Buuren vertelt bij Jinek hoe hij deze periode heeft ervaren. Nooit rust''Voor mij kwam de lockdown op een goed moment,'' vertelt hij. ''Ik was twintig jaar mijn staart achterna aan het rennen. Voor mij was het een soort meditatie. Opeens was die hele druk weg en dat had ik nog nooit eerder gehad.'' Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Armin van Buuren was blij met corona: ''Opeens was de druk van werken weg''

De coronacrisis zorgde ervoor dat de evenementen- entertainmentbranche een hele tijd plat lag. Armin van Buuren vertelt bij Jinek hoe hij deze periode heeft ervaren.

Nooit rust
''Voor mij kwam de lockdown op een goed moment,'' vertelt hij. ''Ik was twintig jaar mijn staart achterna aan het rennen. Voor mij was het een soort meditatie. Opeens was die hele druk weg en dat had ik nog nooit eerder gehad.''

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Armin van Buuren was blij met corona: ''Opeens was de druk van werken weg'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV