Steeds meer blessures voor kandidaten De Dansmarathon (video)

Steeds meer blessures voor kandidaten De Dansmarathon (video)

Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen.

Steeds meer blessures voor kandidaten <em>De Dansmarathon</em> (video) Hier kun je De Dansmarathon via de livestream volgen. Na urenlang dansen zijn er nog zo'n 30 koppels die onvermoeid doorgaan op de dansvloer. Zonder problemen helaas niet, want de een na de ander brengt een bezoekje aan de fysiotherapeut. ''Alles doet pijn,'' vertelt een van de dansers. De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv. De Dansmarathon: pijnlijke blessure betekent einde programma voor Carlos & Grace Bekijk deze video » De Dansmarathon: dansers gaan los op The Partysquad Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Na urenlang dansen zijn er nog zo'n 30 koppels die onvermoeid doorgaan op de dansvloer. Zonder problemen helaas niet, want de een na de ander brengt een bezoekje aan de fysiotherapeut. ''Alles doet pijn,'' vertelt een van de dansers.

De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19.55 uur tot zaterdagmiddag 16 oktober te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Dansmarathon terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Steeds meer blessures voor kandidaten De Dansmarathon (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV