Video: eerste beelden Chantals Pyjama Party, 30 oktober eerste aflevering

Video: eerste beelden Chantals Pyjama Party, 30 oktober eerste aflevering

Video: eerste beelden <em>Chantals Pyjama Party</em>, 30 oktober eerste aflevering Vanaf zaterdag 30 oktober kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van Chantals Pyjama Party. Het programma, dat ook al in 2019 te zien was, is nu terug van weggeweest. Met hilarische spellen, muziek en gasten maakt Chantal Janzen je zaterdagavond compleet. Het doel: een plekje veroveren in het huis van Chantal. Hierboven zie je de eerste beelden van het nieuwe seizoen. Chantals Pyjama Party is vanaf zaterdag 30 oktober om 20.00 uur te zien op RTL4. Vanaf dan kan je Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook HLF8: hebben Linda de Mol en Chantal Janzen nog ruzie? Bekijk deze video » Zien: Leco van Zadelhoff eet pikant mango ijs in Chantal's Beauty Camper: "Brand in de bek" Bekijk deze video » Zien: Dit vinden de Meilandjes de irritantste eigenschap van Martien Bekijk deze video »

Vanaf zaterdag 30 oktober kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van Chantals Pyjama Party. Het programma, dat ook al in 2019 te zien was, is nu terug van weggeweest. Met hilarische spellen, muziek en gasten maakt Chantal Janzen je zaterdagavond compleet. Het doel: een plekje veroveren in het huis van Chantal. Hierboven zie je de eerste beelden van het nieuwe seizoen.

Chantals Pyjama Party is vanaf zaterdag 30 oktober om 20.00 uur te zien op RTL4. Vanaf dan kan je Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: eerste beelden Chantals Pyjama Party, 30 oktober eerste aflevering of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV