Vanavond in Oh, Wat een Jaar!: Chantal Janzen presenteert 'journaal' van 2009

Vanavond in Oh, Wat een Jaar!: Chantal Janzen presenteert 'journaal' van 2009

Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van Oh, Wat Een Jaar! van zaterdag 16 oktober. Na de uitzending kan je de hele aflevering van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Oh, Wat een Jaar!</em>: Chantal Janzen presenteert 'journaal' van 2009 Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van Oh, Wat Een Jaar! van zaterdag 16 oktober. Na de uitzending kan je de hele aflevering van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. In de nieuwe aflevering van Oh, Wat Een Jaar, die zaterdagavond te zien is op RTL4, gaat Chantal Janzen met de kandidaten terug naar het jaar 2009. Zoals elke week speelt ze ook weer het Journaal-spel, waarin vragen worden gesteld naar aanleiding van nieuwsberichten uit 2009. Vanavond presenteert Chantal het journaal in een wel heel bijzondere outfit. Bekijk de video van Oh, Wat Een Jaar! hierboven. Je kan de beste fragmenten van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chaos breekt uit tijdens Oh, Wat Een Jaar!: "Blijf zitten!!!" Bekijk deze video » Zien: Wolter Kroes & Heleen van Royen terug naar 1981 in Oh, Wat een Jaar! Bekijk deze video » Zien: Chantal Janzen pronkt met Dolly Parton-pruik uit Oh, Wat een Jaar! Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Oh, Wat een Jaar!: Chantal Janzen presenteert 'journaal' van 2009

In de nieuwe aflevering van Oh, Wat Een Jaar, die zaterdagavond te zien is op RTL4, gaat Chantal Janzen met de kandidaten terug naar het jaar 2009. Zoals elke week speelt ze ook weer het Journaal-spel, waarin vragen worden gesteld naar aanleiding van nieuwsberichten uit 2009. Vanavond presenteert Chantal het journaal in een wel heel bijzondere outfit.

Bekijk de video van Oh, Wat Een Jaar! hierboven. Je kan de beste fragmenten van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Oh, Wat een Jaar!: Chantal Janzen presenteert 'journaal' van 2009 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV