Linda de Mol over nieuw programma De Dating Quiz: "Perfecte combi van spelen en daten"

Linda de Mol over nieuw programma De Dating Quiz: "Perfecte combi van spelen en daten"

Linda de Mol over nieuw programma <em>De Dating Quiz</em>: &quot;Perfecte combi van spelen en daten&quot; Na haar jarenlange succes met Love Letters, heeft Linda de Mol een nieuw programma vol liefde bedacht: De Dating Quiz. Vanaf zondagavond 17 oktober is de nieuwe show te zien op SBS6. Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden zocht de televisiekoningin op in het decor van haar nieuwe show: "Ik hou van een programma als Lang Leve de Liefde en ik hou van spelletjes. De Dating Quiz is de ideale combinatie." Bekijk het interview van De Telegraaf hierboven. Het nieuwe programma De Dating Quiz is vanaf zondag 17 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Dating Quiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook De Dating Quiz vanaf zondag 17 oktober bij SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Linda de Mol: "Nikkie de Jager zou dé nieuwe Linda kunnen zijn" (video) Bekijk deze video » Linda de Mol over De Dansmarathon: "Ik bleef als gebiologeerd konijn heel lang kijken" Bekijk deze video »
TV :
Linda de Mol over nieuw programma De Dating Quiz: "Perfecte combi van spelen en daten"

Na haar jarenlange succes met Love Letters, heeft Linda de Mol een nieuw programma vol liefde bedacht: De Dating Quiz. Vanaf zondagavond 17 oktober is de nieuwe show te zien op SBS6. Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden zocht de televisiekoningin op in het decor van haar nieuwe show: "Ik hou van een programma als Lang Leve de Liefde en ik hou van spelletjes. De Dating Quiz is de ideale combinatie."

Bekijk het interview van De Telegraaf hierboven. Het nieuwe programma De Dating Quiz is vanaf zondag 17 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Dating Quiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol over nieuw programma De Dating Quiz: "Perfecte combi van spelen en daten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV