Centrum Maastricht in teken van populaire serie Squid Game: "Trillen op m'n benen"

Centrum Maastricht in teken van populaire serie Squid Game: "Trillen op m'n benen"

Nederlanders kregen zaterdag in Maastricht de mogelijkheid om de beroemde en beruchte Squid Game te spelen. De wapens bleven gelukkig wel thuis.

Centrum Maastricht in teken van populaire serie <em>Squid Game</em>: &quot;Trillen op m'n benen&quot; Nederlanders kregen zaterdag in Maastricht de mogelijkheid om de beroemde en beruchte Squid Game te spelen. De wapens bleven gelukkig wel thuis. Red light, green lightJe kan meedoen met het spel "red light, green light", bekend van de serie. De mensen vonden het geweldig leuk: "Het was moeilijk om stil te blijven staan, m'n benen trilde helemaal!" Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven. Bekijk hier waar je Squid Game kunt kijken. Bekijk ook Squid Game: Front Man bedankt 111 miljoen Netflix-kijkers Bekijk deze video » Fans uitgenodigd voor Squid Game in Nederland: bekijk de video met uitnodiging Bekijk deze video »
Serie :
Centrum Maastricht in teken van populaire serie Squid Game: "Trillen op m'n benen"

Red light, green light
Je kan meedoen met het spel "red light, green light", bekend van de serie. De mensen vonden het geweldig leuk: "Het was moeilijk om stil te blijven staan, m'n benen trilde helemaal!"

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven. Bekijk hier waar je Squid Game kunt kijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Centrum Maastricht in teken van populaire serie Squid Game: "Trillen op m'n benen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV