Deep Shit gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Deep Shit gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Deep Shit gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Deep Shit vanaf 17 oktober bij NPO 3: bekijk trailer met criminele huisvrouwen Bekijk deze video » Deep Shit gemist? Ruzie in dierenwinkel om cavia Karel Bekijk deze video » In de nieuwe Nederlandse comedyserie Deep Shit komen twee op het oog normale vrouwen steeds dieper in een onbedoeld crimineel avontuur terecht. Elke zondag om 20:20 uur op NPO 3. SleurVinexvrouwen Veerle en Sara zitten ieder vastgeroest in de sleur van hun eigen gezinsleven. Ze zijn erg teleurgesteld over hoe saai hun levens zijn. BondgenootNa een toevallige, maar confronterende ontmoeting in de supermarkt, vinden Veerle en Sara in elkaar een bondgenoot in alle opgekropte woede over hun dagelijks leven. Gewapend met het gevonden pistool van de onhandige crimineel Tarik, besluiten ze vanaf dat moment de zaken net even anders aan te pakken. SchijnTerwijl ze thuis de schijn op moeten houden, draaien ze zichzelf steeds verder vast in een onbedoeld crimineel avontuur. Zo tart de serie alle conventies van het jonge, gesettelde gezinsleven. Reservation Dogs vanaf woensdag (13 oktober) op Disney+, bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Home Sweet Home Alone, vanaf 12 november op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk trailer La casa de papel: Deel 5: vanaf 3 december te zien op Netflix Bekijk deze video »
Uitzending :
Deep Shit gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de nieuwe Nederlandse comedyserie Deep Shit komen twee op het oog normale vrouwen steeds dieper in een onbedoeld crimineel avontuur terecht. Elke zondag om 20:20 uur op NPO 3.

Sleur
Vinexvrouwen Veerle en Sara zitten ieder vastgeroest in de sleur van hun eigen gezinsleven. Ze zijn erg teleurgesteld over hoe saai hun levens zijn.

Bondgenoot
Na een toevallige, maar confronterende ontmoeting in de supermarkt, vinden Veerle en Sara in elkaar een bondgenoot in alle opgekropte woede over hun dagelijks leven. Gewapend met het gevonden pistool van de onhandige crimineel Tarik, besluiten ze vanaf dat moment de zaken net even anders aan te pakken.

Schijn
Terwijl ze thuis de schijn op moeten houden, draaien ze zichzelf steeds verder vast in een onbedoeld crimineel avontuur. Zo tart de serie alle conventies van het jonge, gesettelde gezinsleven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deep Shit gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV