Reizen Waes Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Reizen Waes Nederland: Tom Waes lijdt pijn in bizarre auto van Master Milo Bekijk deze video » Tom Waes reist in een nieuw seizoen van zijn reisprogramma door Nederland. Met zijn eigen unieke stijl gaat hij op zoek naar mooie plekken, intrigerende figuren en straffe verhalen. Elke zondag rond 20:50 uur op NPO 3. OntdekkenAvonturier Tom Waes blijft nog even dicht bij huis. Na zijn serie in Vlaanderen doorkruist hij nu ons land. En naast klompen, kaas, windmolens en tulpen valt er in Nederland best nog wat meer te ontdekken. Illegale kaasVan baanbrekende onderzoeken en nutteloze uitvindingen, over illegale kaas en Molukse papeda, tot het spotten van oehoes en een echte BN-safari. BotsautoTom reist door Nederland met de auto, de botsauto, de powerboat, de skûtsje, de parachute en… te voet. Een onvergetelijke reis, op Nederlandse bodem. DrugspolitieIn de eerste aflevering reist Tom Waes vanuit Zeeland door Noord-Brabant om te eindigen in Limburg. Tom trekt de Oosterscheldekering over, gaat met de drugspolitie op pad en zoekt uit of er een butler aan hem verloren is gegaan? HLF8 gemist? Tom Waes (Undercover) over pijnpunt van zijn leven Bekijk deze video » Derde seizoen Undercover vanaf 21 november op Netflix, bekijk de teaser Bekijk deze video » Tom Waes vertelt bij Humberto over zijn nieuwe reisprogramma in Nederland Bekijk deze video »
Uitzending :
Reizen Waes Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Tom Waes reist in een nieuw seizoen van zijn reisprogramma door Nederland. Met zijn eigen unieke stijl gaat hij op zoek naar mooie plekken, intrigerende figuren en straffe verhalen. Elke zondag rond 20:50 uur op NPO 3.

Ontdekken
Avonturier Tom Waes blijft nog even dicht bij huis. Na zijn serie in Vlaanderen doorkruist hij nu ons land. En naast klompen, kaas, windmolens en tulpen valt er in Nederland best nog wat meer te ontdekken.

Illegale kaas
Van baanbrekende onderzoeken en nutteloze uitvindingen, over illegale kaas en Molukse papeda, tot het spotten van oehoes en een echte BN-safari.

Botsauto
Tom reist door Nederland met de auto, de botsauto, de powerboat, de skûtsje, de parachute en… te voet. Een onvergetelijke reis, op Nederlandse bodem.

Drugspolitie
In de eerste aflevering reist Tom Waes vanuit Zeeland door Noord-Brabant om te eindigen in Limburg. Tom trekt de Oosterscheldekering over, gaat met de drugspolitie op pad en zoekt uit of er een butler aan hem verloren is gegaan?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Reizen Waes Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV