Oh, Wat een Jaar gemist? Chantal Janzen als Lady Gaga

Oh, Wat een Jaar gemist? Chantal Janzen als Lady Gaga

Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van Oh, Wat Een Jaar! van zaterdag 16 oktober. Na de uitzending kan je de hele aflevering van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

Opnieuw trok Oh, Wat een Jaar veel bekijks op de zaterdagavond. Chantal Janzen verscheen als Lady Gaga en meer dan een miljoen mensen zagen dit. Bekijk hieronder de promo waarin ook de gasten van deze avond Holly Mae Brood & Soy Kroon te zien zijn. Het liefdeskoppel keerde even terug naar het jaar 2009.

Oh, Wat Een Jaar! is elke zaterdag om 20:00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Oh, Wat een Jaar</em> gemist? <em>Chantal Janzen</em> als <em>Lady Gaga</em> Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van Oh, Wat Een Jaar! van zaterdag 16 oktober. Na de uitzending kan je de hele aflevering van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Opnieuw trok Oh, Wat een Jaar veel bekijks op de zaterdagavond. Chantal Janzen verscheen als Lady Gaga en meer dan een miljoen mensen zagen dit. Bekijk hieronder de promo waarin ook de gasten van deze avond Holly Mae Brood & Soy Kroon te zien zijn. Het liefdeskoppel keerde even terug naar het jaar 2009. Oh, Wat Een Jaar! is elke zaterdag om 20:00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Chantal Janzen pronkt met Dolly Parton-pruik uit Oh, Wat een Jaar! Bekijk deze video » Vanavond in Oh, Wat een Jaar!: Chantal Janzen presenteert 'journaal' van 2009 Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oh, Wat een Jaar gemist? Chantal Janzen als Lady Gaga of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV