John de Bever over zijn realityprogramma: "Ze leren de lieve John kennen" (video)

John de Bever over zijn realityprogramma: "Ze leren de lieve John kennen" (video)

Johan Derksen verklapte eerder een geheimpje van John de Bever. "Mogen we al wat zeggen van de show?", zei Johan Derksen in VI over de realityshow van John de Bever. John lijkt hier niet blij mee te zijn. Hij zegt: "Johan heeft zichzelf verpraat ja. Je moet niet teveel zeggen tegen Johan blijkbaar." John vertelt over zijn realityshow in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>John de Bever</em> over zijn realityprogramma: &quot;Ze leren de lieve John kennen&quot; (video) Johan Derksen verklapte eerder een geheimpje van John de Bever. "Mogen we al wat zeggen van de show?", zei Johan Derksen in VI over de realityshow van John de Bever. John lijkt hier niet blij mee te zijn. Hij zegt: "Johan heeft zichzelf verpraat ja. Je moet niet teveel zeggen tegen Johan blijkbaar." John vertelt over zijn realityshow in de video hieronder. Lees verder onder de video. Lief en grappigJohn is blij dat hij door middel van een realityprogramma zichzelf goed kan laten zien aan Nederland: "Ik vind het wel leuk dan leren ze de echte John kennen die ook lief kan zijn met heel veel humor", laat hij weten. Het wordt, zoals hij zelf aangeeft, geen saai programma want hij laat weten van alles te gaan doen. Bekijk het Shownieuws-fragment met John de Bever hierboven. Bekijk ook John de Bever weet dat hij 'arrogant en irritant' is: "Ik weet het zelf" (Release Reacties) Bekijk deze video » Zien: John de Bever over z'n uiterlijk na Expeditie Robinson: "Ik leek wel 200 jaar" Bekijk deze video »
TV :
John de Bever over zijn realityprogramma: "Ze leren de lieve John kennen" (video)

Lief en grappig
John is blij dat hij door middel van een realityprogramma zichzelf goed kan laten zien aan Nederland: "Ik vind het wel leuk dan leren ze de echte John kennen die ook lief kan zijn met heel veel humor", laat hij weten. Het wordt, zoals hij zelf aangeeft, geen saai programma want hij laat weten van alles te gaan doen.

Bekijk het Shownieuws-fragment met John de Bever hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op John de Bever over zijn realityprogramma: "Ze leren de lieve John kennen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV