Ronnie: Voor altijd samen: Demi de Boer in tranen op babyshower

Ronnie: Voor altijd samen: Demi de Boer in tranen op babyshower

De zwangere Demi de Boer, de vriendin van Ronnie Flex en dochter van Ronald de Boer wilde geen overdreven babyshower. Maar dat kreeg ze wel. Dit is te zien in de Videoland-docu Ronnie: Voor altijd samen. Demi wordt verrast met een mooi aangeklede ruimte met al haar vrienden en dit liet haar "als een baby janken". Bekijk het fragment uit de docu-serie hieronder.

<em>Ronnie: Voor altijd samen</em>: <em>Demi de Boer</em> in tranen op babyshower De zwangere Demi de Boer, de vriendin van Ronnie Flex en dochter van Ronald de Boer wilde geen overdreven babyshower. Maar dat kreeg ze wel. Dit is te zien in de Videoland-docu Ronnie: Voor altijd samen. Demi wordt verrast met een mooi aangeklede ruimte met al haar vrienden en dit liet haar "als een baby janken". Bekijk het fragment uit de docu-serie hieronder. Bekijk ook Zien: Ronnie Flex speelt padel met schoonvader Ronald de Boer Bekijk deze video » Zien: Gerard Joling laat enorme boer tijdens The Masked Singer Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ronnie: Voor altijd samen: Demi de Boer in tranen op babyshower of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV