Ali Bouali: Ali B deed boodschappen voor prostituees

Ali Bouali: Ali B deed boodschappen voor prostituees

We kennen Ali B, maar wie is Ali Bouali? Voor het eerst vertelt de rapper over heftige gebeurtenissen in zijn leven, van verslavingen tot geweld. Ter ere van zijn 40e verjaardag is vanaf 16 oktober de documentaire Ali Bouali te zien. Bekijk hieronder een fragment uit de docu waarin hij vertelt dat hij boodschappen deed voor prostituees.

De docu Ali Bouali is vanaf 16 oktober te zien op Videoland. Je kunt vanaf dan de mooiste fragmenten van Ali Bouali terugkijken via Gids.tv.

<em>Ali Bouali</em>: Ali B deed boodschappen voor <em>prostituees</em> We kennen Ali B, maar wie is Ali Bouali? Voor het eerst vertelt de rapper over heftige gebeurtenissen in zijn leven, van verslavingen tot geweld. Ter ere van zijn 40e verjaardag is vanaf 16 oktober de documentaire Ali Bouali te zien. Bekijk hieronder een fragment uit de docu waarin hij vertelt dat hij boodschappen deed voor prostituees. De docu Ali Bouali is vanaf 16 oktober te zien op Videoland. Je kunt vanaf dan de mooiste fragmenten van Ali Bouali terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Heftig verhaal Ali B bij Jinek: zijn vader doodde hem bijna door gas aan te laten staan Bekijk deze video » Video: Documentaire Ali Bouali is "openbare therapie" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ali Bouali: Ali B deed boodschappen voor prostituees of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV