ZIEN: Jarige Ali B wordt verrast door familie met privéjet: "Ik ben overrompeld"

ZIEN: Jarige Ali B wordt verrast door familie met privéjet: "Ik ben overrompeld"

Ali B is op zijn verjaardag van het voetbalveld gekidnapt door zijn zwager en zijn kinderen. Toen Ali naar een wedstrijd van zijn zoontje keek werd hij meegenomen naar een private jet luchthaven: "Ik ben happy!" Bekijk de beelden hieronder.

Overrompeld
Ali B vindt de verrassing geweldig: "Ik ben helemaal overrompeld. Het is wel echt leuk om zo verrast te worden. Ik ben happy", zegt de rapper op Instagram. Eenmaal op de bestemming aangekomen gaat Ali B met zijn familie naar een voor hun speciale voetbalwedstrijd want ze zien hun idool Cristiano Ronaldo!

Bekijk de leuke verjaardagsverrassing van Ali B in de video hieronder. Zie nu zijn documentaire Ali Bouali op Videoland.

ZIEN: Jarige <em>Ali B</em> wordt verrast door familie met privéjet: &quot;Ik ben overrompeld&quot; Ali B is op zijn verjaardag van het voetbalveld gekidnapt door zijn zwager en zijn kinderen. Toen Ali naar een wedstrijd van zijn zoontje keek werd hij meegenomen naar een private jet luchthaven: "Ik ben happy!" Bekijk de beelden hieronder. OverrompeldAli B vindt de verrassing geweldig: "Ik ben helemaal overrompeld. Het is wel echt leuk om zo verrast te worden. Ik ben happy", zegt de rapper op Instagram. Eenmaal op de bestemming aangekomen gaat Ali B met zijn familie naar een voor hun speciale voetbalwedstrijd want ze zien hun idool Cristiano Ronaldo! Bekijk de leuke verjaardagsverrassing van Ali B in de video hieronder. Zie nu zijn documentaire Ali Bouali op Videoland. Bekijk ook Docuserie Ali Bouali vanaf 16 oktober bij Videoland: bekijk de trailer Bekijk deze video » Video: Documentaire Ali Bouali is "openbare therapie" Bekijk deze video »
Show :
ZIEN: Jarige Ali B wordt verrast door familie met privéjet: "Ik ben overrompeld"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Jarige Ali B wordt verrast door familie met privéjet: "Ik ben overrompeld" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV