Wie van de 3: Najib Amhali laat zien hoe je een bossche bol eet (video)

Wie van de 3: Najib Amhali laat zien hoe je een bossche bol eet (video)

Martien Meiland, Britt Dekker, Raven van Dorst en Najib Amhali vormen het vaste panel van Wie van de 3 dat probeert te achterhalen wie van de drie kandidaten tegenover hen de 'echte' is. Dit keer zijn het banketbakkers. Najib Amhali laat weten welk gebakje hij het liefst naar binnen werkt. Het is de bossche bol. Ook doet hij voor hoe hij dit eet. Bekijk de leuke beelden hieronder.

Wie van de 3 is elke zondag om 21:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Wie van de 3 terugkijken via Gids.tv.

<em>Wie van de 3</em>: <em>Najib Amhali</em> laat zien hoe je een <em>bossche bol</em> eet (video) Martien Meiland, Britt Dekker, Raven van Dorst en Najib Amhali vormen het vaste panel van Wie van de 3 dat probeert te achterhalen wie van de drie kandidaten tegenover hen de 'echte' is. Dit keer zijn het banketbakkers. Najib Amhali laat weten welk gebakje hij het liefst naar binnen werkt. Het is de bossche bol. Ook doet hij voor hoe hij dit eet. Bekijk de leuke beelden hieronder. Wie van de 3 is elke zondag om 21:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Wie van de 3 terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Wie van de 3: Najib Amhali lacht om Martiens grap over 'behaarde gleuf' Bekijk deze video » Martien Meiland haat bloemen: ''Iedere keer krijg ik ze en denk ik ieuw'' Bekijk deze video »
TV :
Wie van de 3: Najib Amhali laat zien hoe je een bossche bol eet (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wie van de 3: Najib Amhali laat zien hoe je een bossche bol eet (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV