Vanavond in Expeditie Robinson: Kandidaten over hun nek tijdens de eetproef

Vanavond in Expeditie Robinson: Kandidaten over hun nek tijdens de eetproef

De kandidaten hebben het zwaar in Expeditie Robinson. Beide teams hebben geen eten meer en de energie is ver te zoeken. Daarom krijgen de kandidaten vanavond een bijzondere maaltijd met 'lokale specialiteiten' voorgeschoteld. Eens even kijken hoeveel honger de kandidaten nou daadwerkelijk hebben.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Expeditie Robinson</em>: Kandidaten over hun nek tijdens <em>de eetproef</em> De kandidaten hebben het zwaar in Expeditie Robinson. Beide teams hebben geen eten meer en de energie is ver te zoeken. Daarom krijgen de kandidaten vanavond een bijzondere maaltijd met 'lokale specialiteiten' voorgeschoteld. Eens even kijken hoeveel honger de kandidaten nou daadwerkelijk hebben. Tekst gaat verder onder de video. De eetproefHet is tijd voor de beruchte proef der proeven in Expeditie Robinson. Hij komt elk seizoen terug en lijkt elk jaar nog viezer te worden. Koeienogen, stierenballen en tropische insecten, niets is te gek voor de eetproef. Het is de schrik van elke Robinson-deelnemer. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Alle irritaties tussen Rob Geus en John de Bever tijdens Expeditie Robinson op een rij Bekijk deze video » Zien: Jasper Demollin geniet enorm van pizza na Expeditie Robinson-exit Bekijk deze video » Video: geruzie in Expeditie Robinson na wegstemmen Anouk Maas Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Expeditie Robinson: Kandidaten over hun nek tijdens de eetproef

De eetproef
Het is tijd voor de beruchte proef der proeven in Expeditie Robinson. Hij komt elk seizoen terug en lijkt elk jaar nog viezer te worden. Koeienogen, stierenballen en tropische insecten, niets is te gek voor de eetproef. Het is de schrik van elke Robinson-deelnemer.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Expeditie Robinson: Kandidaten over hun nek tijdens de eetproef of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV