Angela de Jong over De Dansmarathon: "Enorm treurig om naar te kijken"

Angela de Jong over De Dansmarathon: "Enorm treurig om naar te kijken"

Zaterdagavond was de finale van De Dansmarathon te zien bij SBS6. Het 50 uur durende dansspektakel startte donderdag en trok tijdens de finale meer dan een miljoen kijkers. Ondanks deze kijkcijfers heeft Angela de Jong stevige kritiek op het programma.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Angela de Jong</em> over <em>De Dansmarathon</em>: &quot;Enorm treurig om naar te kijken&quot; Zaterdagavond was de finale van De Dansmarathon te zien bij SBS6. Het 50 uur durende dansspektakel startte donderdag en trok tijdens de finale meer dan een miljoen kijkers. Ondanks deze kijkcijfers heeft Angela de Jong stevige kritiek op het programma. Tekst gaat verder onder de video. Treurige televisieVolgens Angela was De Dansmarathon treurige televisie op alle fronten. Het was een enorm grote productie, maar in de uitvoering is SBS6 'de kijker' vergeten, het was namelijk enorm treurig om naar te kijken. Ook online kreeg het programma de nodige kritiek te verduren. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Angela de Jong over De Dansmarathon: "Enorm treurig om naar te kijken"

Treurige televisie
Volgens Angela was De Dansmarathon treurige televisie op alle fronten. Het was een enorm grote productie, maar in de uitvoering is SBS6 'de kijker' vergeten, het was namelijk enorm treurig om naar te kijken. Ook online kreeg het programma de nodige kritiek te verduren.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong over De Dansmarathon: "Enorm treurig om naar te kijken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV