Dating Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dating Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dating Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending De Dating Quiz vanaf zondag 17 oktober bij SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Linda de Mol over nieuw programma De Dating Quiz: "Perfecte combi van spelen en daten" Bekijk deze video » De Dating Quiz: Frank wil meteen met Annette trouwen (video) Bekijk deze video » In het nieuwe programma De Dating Quiz met Linda de Mol wordt blind daten gecombineerd met een kennisquiz. Pas na afloop krijgen ze elkaar te zien. Elke zondag om 20:00 uur op SBS6. KoppelsIn elke aflevering nemen drie vooraf gematchte koppels het tegen elkaar op. De singles die een koppel vormen, hebben elkaar vóór de show al uitgebreid gesproken, maar nog niet gezien. KlikDe singles hebben blind dates gehad en aangegeven met wie ze een klik voelen. Met wie ze uiteindelijk gematcht zijn, blijft een verrassing totdat Linda dat in de studio aan ze bekendmaakt. ZienTijdens de quiz hebben de singles elkaar hard nodig én leren ze elkaar beter kennen. Als er een koppel afvalt, is het langverwachte moment eindelijk daar en gaan ze elkaar voor het eerst in levenden lijve zien. Dertig seconden mogen ze elkaar in de ogen kijken en vervolgens beslissen: houdt het hier op of niet? FinaleAls het finalekoppel besluit om apart verder te gaan, spelen ze niet samen, maar tegen elkaar de finale. Kiezen ze wel voor elkaar? Dan maken ze samen kans op maar liefst 100 duizend euro. Linda de Mol bij HLF8: "Ik heb een trouwma" Bekijk deze video » HLF8: Linda de Mol kreeg deze belangrijke tip van Mies Bouwman over combineren relatie met werk Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma De Dating Quiz met Linda de Mol wordt blind daten gecombineerd met een kennisquiz. Pas na afloop krijgen ze elkaar te zien. Elke zondag om 20:00 uur op SBS6.

Koppels
In elke aflevering nemen drie vooraf gematchte koppels het tegen elkaar op. De singles die een koppel vormen, hebben elkaar vóór de show al uitgebreid gesproken, maar nog niet gezien.

Klik
De singles hebben blind dates gehad en aangegeven met wie ze een klik voelen. Met wie ze uiteindelijk gematcht zijn, blijft een verrassing totdat Linda dat in de studio aan ze bekendmaakt.

Zien
Tijdens de quiz hebben de singles elkaar hard nodig én leren ze elkaar beter kennen. Als er een koppel afvalt, is het langverwachte moment eindelijk daar en gaan ze elkaar voor het eerst in levenden lijve zien. Dertig seconden mogen ze elkaar in de ogen kijken en vervolgens beslissen: houdt het hier op of niet?

Finale
Als het finalekoppel besluit om apart verder te gaan, spelen ze niet samen, maar tegen elkaar de finale. Kiezen ze wel voor elkaar? Dan maken ze samen kans op maar liefst 100 duizend euro.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dating Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV