Bekijk de beelden: André Hazes en moeder Rachel gespot op Schiphol

Bekijk de beelden: André Hazes en moeder Rachel gespot op Schiphol

Na een maand van speculeren lijkt er een einde te komen aan de onduidelijkheid rondom zanger André Hazes. De hitzanger was meer dan één maand van de radar verdwenen, maar vandaag is hij samen met zijn moeder Rachel gespot op vliegveld Schiphol.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: <em>André Hazes</em> en moeder <em>Rachel</em> gespot op Schiphol Na een maand van speculeren lijkt er een einde te komen aan de onduidelijkheid rondom zanger André Hazes. De hitzanger was meer dan één maand van de radar verdwenen, maar vandaag is hij samen met zijn moeder Rachel gespot op vliegveld Schiphol. Tekst gaat verder onder de video. André reageertAndré is nu eindelijk weer terug op Nederlandse bodem, maar waarom hij weg was is nog altijd niet duidelijk. Een brutale journalist op Schiphol vraagt aan André hoe het met hem gaat, André reageert met 'Asjeblieft nu even niet jongens'. Het is wachten op een officiële reactie vanuit het management van de zanger, dat hij in het buitenland verbleef is nu wel duidelijk. Bekijk de beelden van André op Schiphol hierboven. Bekijk ook Bevestigd door Rachel Hazes: André Hazes en Sarah van Soelen zijn uit elkaar Bekijk deze video » Shownieuws: situatie André Hazes ernstiger dan gedacht Bekijk deze video » Shownieuws: Rachel Hazes over roddels rond André Hazes, is Sarah van Soelen zwanger? Bekijk deze video » Rachel Hazes na aankomst met André op Schiphol: "Nu met rust laten" (video) Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de beelden: André Hazes en moeder Rachel gespot op Schiphol

André reageert
André is nu eindelijk weer terug op Nederlandse bodem, maar waarom hij weg was is nog altijd niet duidelijk. Een brutale journalist op Schiphol vraagt aan André hoe het met hem gaat, André reageert met 'Asjeblieft nu even niet jongens'. Het is wachten op een officiële reactie vanuit het management van de zanger, dat hij in het buitenland verbleef is nu wel duidelijk.

Bekijk de beelden van André op Schiphol hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de beelden: André Hazes en moeder Rachel gespot op Schiphol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV