Docu Gebroken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Gebroken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Gebroken gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze documentaire zoekt uit welke impact het op je leven leeft wanneer één van je ouders na een scheiding uit je leven verdwijnt, door toedoen van de andere ouder. KeuzeRianne en Frénk werden na de vechtscheiding van hun ouders voor de onmogelijke keuze gesteld te kiezen voor hun vader of hun moeder. De keuzes die zij destijds maakten blijken gebaseerd op leugens, wrok en pijn van anderen, die zij als kind voor waar aannamen. OvertuigdRianne (42) verloor als kind van het ene op het andere moment het contact met haar vader. Overtuigd dat hij er voor koos haar niet meer te zien, duurt het achttien jaar voordat zij hem weer opzoekt. OpdonderenFrénk (63) krijgt als kind te horen dat zijn moeder een hoer is die het beste kan opdonderen. Hij laat haar, ondanks verwoede pogingen van haar kant, pas tien jaar later weer toe in zijn leven. VerstotenHoe denken de inmiddels volwassen kinderen over het verstoten van hun ouder, nu ze na al die jaren de waarheid kennen? RTL Boulevard gemist? Ellemieke Vermolen positief na scheiding: "Opstaan en doorgaan!" Bekijk deze video » Hoeveel Ben Je Waard: Sasja en haar twee kinderen werden na scheiding dakloos Bekijk deze video » Biografie Jos Brink bevat flinke onthullingen: "Hij overwoog te scheiden" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze documentaire zoekt uit welke impact het op je leven leeft wanneer één van je ouders na een scheiding uit je leven verdwijnt, door toedoen van de andere ouder.

Keuze
Rianne en Frénk werden na de vechtscheiding van hun ouders voor de onmogelijke keuze gesteld te kiezen voor hun vader of hun moeder. De keuzes die zij destijds maakten blijken gebaseerd op leugens, wrok en pijn van anderen, die zij als kind voor waar aannamen.

Overtuigd
Rianne (42) verloor als kind van het ene op het andere moment het contact met haar vader. Overtuigd dat hij er voor koos haar niet meer te zien, duurt het achttien jaar voordat zij hem weer opzoekt.

Opdonderen
Frénk (63) krijgt als kind te horen dat zijn moeder een hoer is die het beste kan opdonderen. Hij laat haar, ondanks verwoede pogingen van haar kant, pas tien jaar later weer toe in zijn leven.

Verstoten
Hoe denken de inmiddels volwassen kinderen over het verstoten van hun ouder, nu ze na al die jaren de waarheid kennen?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu Gebroken gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV