Tiki Taka Touzani aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tiki Taka Touzani aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tiki Taka Touzani aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Straatvoetballer en presentator Soufiane Touzani gaat weer langs bij bekende Nederlandse profvoetballers voor een een-tweetje met én zonder bal. Tiki Taka Touzani is elke maandag rond 22:25 uur te zien op NPO 3. ChallengesSoufiane Touzani is pionier van het straatvoetbal in ons land en gaat langs bij bekende Nederlandse profvoetballers en daagt ze uit met prikkelende vragen en spannende challenges. GebouwEen vraag die Soufiane bezighoudt in deze nieuwe reeks Tiki Taka Touzani: kun je vanaf een gebouw een goal maken als het doel op een ander dak staat? BelgiëIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen spreekt Soufiane af met twee Nederlandse profvoetballers die momenteel furore maken in België: Noa Lang (Club Brugge) en Joshua Zirkzee (Anderlecht). Video: Matthijs de Ligt nieuwe voetbalcommentator van Nederlands elftal Bekijk deze video » Frenkie de Jong over eerste keer in kleedkamer FC Barcelona: ''Je wil een goeie indruk achterlaten'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Straatvoetballer en presentator Soufiane Touzani gaat weer langs bij bekende Nederlandse profvoetballers voor een een-tweetje met én zonder bal. Tiki Taka Touzani is elke maandag rond 22:25 uur te zien op NPO 3.

Challenges
Soufiane Touzani is pionier van het straatvoetbal in ons land en gaat langs bij bekende Nederlandse profvoetballers en daagt ze uit met prikkelende vragen en spannende challenges.

Gebouw
Een vraag die Soufiane bezighoudt in deze nieuwe reeks Tiki Taka Touzani: kun je vanaf een gebouw een goal maken als het doel op een ander dak staat?

België
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen spreekt Soufiane af met twee Nederlandse profvoetballers die momenteel furore maken in België: Noa Lang (Club Brugge) en Joshua Zirkzee (Anderlecht).

Bekijk hier alle video's en artikelen van Tiki Taka Touzani

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tiki Taka Touzani aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV